FAQ

Ik heb geen bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen. Wat kan ik doen?

Doorgaans sturen wij binnen een half uur een bevestiging van de bestelling. Het kan zijn dat de bevestiging in de ongewenste e-mail of spam map terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Stuur dan een e-mail naar info@pikinfugado.com. Heb je een account aangemaakt? Dan kun je de bevestiging in je account terugvinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Niet tevreden over een product? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aanschaf jouw bestelling te retourneren. Je geld wordt dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Voor het retourneren moet je wel zelf de verzendkosten betalen. Let op! Het product moet onbeschadigd zijn, anders kan deze niet geretourneerd worden. Je kunt eenvoudig een retour aanvragen via info@pikinfugado.com. Stuur een mail met je gegevens, je ordernummer en waarom je het retour wilt sturen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, het ophalen van een bestelling is mogelijk in Almere. Stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden. Tevens zijn onze speelkaarten te koop bij Bijlmer Bookstore, Coloured Goodies en Maritoys in Amsterdam.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Alle verzendingen worden standaard binnen 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland geleverd via de brievenbuspost (€4,95) of standaard pakkettenservice (€6,95). De kosten voor het leveren van bestellingen in België bedragen €9,25.